И в понеделник има предупреждение за високи температури за 8

...
 И в понеделник има предупреждение за високи температури за 8
Коментари Харесай

Предупреждение за високи температури и в понеделник

 

И в понеделник има предизвестие за високи температури за 8 области в страната. Там термометрите ще доближат до 35°-38°.

Жълт код важи за Северна, Югозападна и Южна България в областите: Велико Търново, Русе, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пловдив, Пазарджик и Благоевград. 

 Опасна горещина в неделя: Температурите доближават 39-40 градуса 2 мин. Опасна горещина в неделя: Температурите доближават 39-40 градуса  Волята и желанието за живот на Еми: Завършва с отличие и е претендент за най-красива абитуриентка 6 мин. Волята и желанието за живот на Еми: Завършва с отличие и е претендент за най-красива абитуриентка  С деца на море: Кои са най-подходящите плажове за малчуганите? 3 мин. С деца на море: Кои са най-подходящите плажове за малчуганите?  Технически проблем пусна сирените за предизвестие в Габрово  1 мин. Технически проблем пусна сирените за предизвестие в Габрово   Южна България пламна: Има съществени материални вреди 1 мин. Южна България пламна: Има съществени материални вреди  Фойерверки от яхта в морето подпалиха единствената борова гора на гръцки остров (СНИМКИ) 3 мин. Фойерверки от яхта в морето подпалиха единствената борова гора на гръцки остров (СНИМКИ)  Опасна горещина в неделя: Температурите доближават 39-40 градуса 2 мин. Опасна горещина в неделя: Температурите доближават 39-40 градуса  Волята и желанието за живот на Еми: Завършва с отличие и е претендент за най-красива абитуриентка 6 мин. Волята и желанието за живот на Еми: Завършва с отличие и е претендент за най-красива абитуриентка  С деца на море: Кои са най-подходящите плажове за малчуганите? 3 мин. С деца на море: Кои са най-подходящите плажове за малчуганите?  Технически проблем пусна сирените за предизвестие в Габрово  1 мин. Технически проблем пусна сирените за предизвестие в Габрово   Южна България пламна: Има съществени материални вреди 1 мин. Южна България пламна: Има съществени материални вреди  Фойерверки от яхта в морето подпалиха единствената борова гора на гръцки остров (СНИМКИ) 3 мин. Фойерверки от яхта в морето подпалиха единствената борова гора на гръцки остров (СНИМКИ)

Снимка: btvnovinite.bg

А оптималните в страната чакаме да са сред 32° и 38°. В София – към 32°, в Пловдив – 35°, във Варна – 27°.

Следобед над Западна и Югозападна България предстоят краткотрайни превалявания с гръмотевици. Вятърът е слаб до сдържан.

По нашето Черноморие ще е слънчево, със слаб до сдържан вятър. Максимални температури – сред 24° и 27°. Морската вода е към 24°-25°, а вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Следобед и до вечерта над планините в Западна и Югозападна България – превалявания с гръмотевици. Вятърът е слаб до сдържан. Максимални температури в планините – сред 19° и 26°.

През идващите дни температурите последователно ще се намаляват. Във вторник следобяд тук-там в Западна и Централна България се чакат краткотрайни превалявания с гръмотевици.

Вижте идва ли разхлаждане

Към средата на седмицата над Западната част от страната има нараснала възможност за краткотрайни, само че интензивни дъждове. На места количествата ще са обилни.

Прогнозата е за гръмотевични стихии и градушки. Над Източна България времето ще се задържи най-вече слънчево

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР